han skulle passa fint bredvid Ester i sängen






dum försvarsgrej som jag faktiskt inte kan styra överrrrrrrrr


det är bara lite komiskt när jag kommer på mig själv varje gång med att tänka att jag är så stark och att jag inte bryr mig fast jag egentligen bara är svag och det är därför jag ens börjar tänka så från början.. som i försvar liksom. för hade jag inte brytt mig hade jag ju inte behövt tänka tanken på hur stark jag är?


the best smile



For billions of years since the outset of time
every single one of your ancestors has survived.
Every single person on your mum and dad's side
successfully looked after and passed on to you life.
What are the chances of that, like?
It comes to me once in a while,
and everywhere I tell folk it gets the best smile.





sånt minne som är rätt dåligt men man minns ändå det fina i det


jag önskar ibland att vi var samlade på ett och samma ställe igen
och mamma sov i köket
och vi hade råttor i skafferiet
och jag hade min loftsäng
och vi bodde alldeles för trångt
fast vi ville inte alls åka därifrån varannan helg
ville inte åka till ett stort hus med bubbelpool i källaren

fast sen vet jag ju att det är bättre nu
men man kan ju ändå sakna det
lite




hahahahaha


I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind


det är läskigt men samtidigt spännande att fundera över vad det är som gör eller har gjort att jag sitter här idag. att jag är den jag är. hur jag förändrats och inte förändrats genom åren. och hur mycket man tror att man förändrats fast man kanske egentligen inte har det. hur man skulle reagerat på en situation för tre år sen och hur man reagerar på samma situation idag. för vissa saker jag gjorde för tre eller fyra år sen skulle jag nog aldrig göra idag. handlar det då om mognad eller har man bara blivit äldre, tråkigare och fegare? fast om man ser på det från det andra hållet finns det nog saker jag gör idag som jag aldrig skulle klarat av för tre år sen.. så ja, jag tycker nog om mig själv mer idag än för tre år sen. det var dagens tankar som är bra mycket större inuti mitt huvud men som jag inte riktigt orkar skriva ner. kanske bäst det också.. så, nu ska jag inte tänka mer idag hö hö.

Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night

jag sitter på jobbet. har rätt så tråkigt. all tvätt är klar. jag väntar på tre incheck. har spenderat helgen i Skärgården. jag och Unni tog kajakerna till en liten ö där vi övernattade i tält. och vi ställde klockan på fem för att se soluppgången vid horisonten men den var redan högt på himlen så vi gick och la oss igen. det är lättare än man tror att hitta ett ställe att verkligen uppskatta livet på. och definitivt närmre än man tror. en tågresa och en båttur och man är på en ö i Skärgården vilket slår alla medelhavsstränder i världen. det går bara man vill och det ger så mycket mer än man tror. och fastän jag sitter här på jobbet igen så hjälper det ganska mycket att veta hur lätt det är att få tillbaka den känslan igen. det lugnet och den friheten. och det hjälper väldigt mycket att veta att jag har så många runt mig som skulle vilja dela det med mig och som jag skulle vilja dela det med. och att jag faktiskt, hur klyschigt det än låter, har all tid i världen att göra vad jag vill med. och nu börjar det här låta som nån resebyråreklam..

och imorgon ska jag på Allsång på Skansen! så allt är faktiskt riktigt okeey nu. eller mer än okey, riktigt bra. kär är jag också.. och så har jag tillgång till bil en vecka framåt. fast inte tillgång till min mamma :( och henne är jag avundsjuk på för hon åker till Svalbard på torsdag. men eftersom allt är så bra nu så ska jag ju inte tänka mer på det haha. utan uppskatta allt det jag har, ojojoj. puss

hej min prins!



jag skriver fastän jag är väldigt glad!


la gente esta muy locooo


just nu går jag runt nästan varje dag med tre tusen olika känslor i mig. mest är jag glad, fast kanske ännu mer rädd..

fast naa, mest glad!


för det blir så ibland jag vet

nu har jag kommit hem från både Grekland och peace&love och jag känner att jag aldrig vill åka nånstans igen.. ungefär. kanske inte riktigt. men det är skönt att vara hemma igen. hos dig



RSS 2.0