jag vill ha dig här på riktigt i natt




öhh

han där, han har inga kläder


godgodgod mat ikväll och ben&jerrys!
alla lördagar borde vara så


jag börjar känna ett sting av vemod inför en kär väns flytt.
Karin du kan ju inte bara åka sådär. vad ska mamma göra då?


lite moments från sommaren






I love to lay here lazy


We could close the curtains
pretend like there's no world outside
and we could pretend that all the time


-


"jag tål liksom inte att någon annan ska se mig som något fulländat
när jag själv känner mig så.. halvfärdig"


undrar vem han lät som


betedde mig som världens skummaste typ i telefonen precis. tror jag.
Tomas, någon?, ringde och sökte mamma. han lät precis som någon annan.
så jag minns inte vad jag sa men antagligen fick jag iallafall ur mig att hon
inte var hemma eftersom han la på. innan han la på sa jag "tack hej".
frågan är då vad jag hade att tacka för?


verkligheten signalerar nåt annat


körlektion imorse. körde i ett nytt område. jag fick totalt blackout ibland. haha! så mycket saker att tänka och titta på. jag glömde tillochmed bort att koppla när jag skulle växla. men det var roligt.

har även varit på stan med Annapanna. vi åt kebaaab. gott var det. och jag köpte en tröja. en typical me. var på Radisson och skrev på papper också. börjar imorn. ska bli riktigt roligt!

annars känns det fortfarande som att man går och väntar på något.. iochförsig väntar jag på att flytta, men det känns som jag väntar på nåt annat. typ att man ska börja skolan igen. men snart kommer man väl in i det här med att jobba också :)

ska äntligen få träffa Unni och Kärin ikväll. känns bra! sen ska jag sova i Josses och Nisses lägenhet eftersom jag börjar halv sex imorn (!!!).. hoppas man kan ta cykeln på bussen så jag slipper gå imorn.


ganska mycket klyschor men läs om ni orkar





jag saknar tiden innan studenten! man var väldigt nära någonting man längtat efter i en evighet men samtidigt var man kvar i någonting man känt sig trygg i väldigt länge. sista tiden i skolan var enbart rolig. maaassa chill och korta dagar. då ville man nästan inte gå hem när dagen var slut för man visste att det var så kort tid kvar. och balen var alldeles alldeles underbar, haha. nja inte riktigt kanske men det var en av de bättre dagarna i lilla livet. och man kände sig så vacker. och när man väl dansade dom där satans danserna så var det bara roligt och man struntade helt i om det gick bra eller inte. fast sen måste jag säga att dagarna innan studenten var ingenting i jämförelse med själva studenten! herregud, man gick i ett lyckorus hela dagen och man la verkligen inte märke till att det regnade.. nej det var en hejdundrande fest hela dagen haha. ja den dagen skulle man vilja uppleva igen. och när man såg att alla började skolan förra måndagen kändes det gaanska surt att man själv stog där utan någonting att komma tillbaka till. men så kommer det nog alltid att vara. aah separationer i allmänhet har alltid varit en av de svåraste sakerna jag vet. just can't stand it. men någonting måste ju vara svårt också. känner att jag tappade skrivlusten för ca 20 meningar sen. så nu lägger jag ner. drar till med en slutkläm också: det går verkligen upp och ner det där med hur man känner sig, men av erfarenhet, än så länge, så brukar det oftast ordna sig tillslut. OJ SÅ KLYSCHIGT! Puss


It's like you were my favorite drug


träning ikväll, äntligen. är farligt sugen på att spela handboll.




No point trying to evade it



stabilt

det går bra nu faktiskt.. känner mig ganska positiv inför det mesta. har jobbat tre dagar på Burger King, har fått lära mig att göra hamburgare. känns stabilt! fick även reda på idag att jag fått jobb på Radisson vilket också känns stabilt! det rullar alltså =)

huset är även påväg att säljas, snart flyttar vi.. stabilt!

PUSS

nyfriserad!




epic moment, t.v.p


känner mig väldigt vemodig och undrar varför det alltid slutar såhär. eller slutar vet jag inte om det har gjort. men det har blivit. och det blir det alltid. och jag undrar varför. förmodligen för att jag vet om det redan innan. som när pekka är ute och cyklar ungefär. man vet hur det kommer bli och man vet att det inte är något roligt direkt men man vill ändå att det ska bli. bara för att det bara ska vara så. för vissa saker ska ju bara vara. tror jag? har man inte alltid fått lära sig det..


ag


Vi låser in oss i rutor vi inte vågar gå ut ifrån
Då kommer rädslan och tar oss, då kommer rädslan
Vi gömmer våra lögner i ursäkter och glömska
Vi ränner runt i mönstret av en kvadratisk ruta

make it right! what's right?


var det någon som sa att Emmaboda var grymt?
då säger jag det nu! det var grymt! :)

och angående det senaste inlägget  var jag faktiskt ute och sprang igår också.

förövrigt trodde jag aldrig att det skulle bli såhär.. att det kunde gå så snett.



RSS 2.0